Eco Mobilt Rensesystem

Eco Mobilt Rensesystem er designet for å være enkelt å klargjøre. Systemets størrelse og vekt gjør det velegnet for å frakte til forskjellige brukssteder.

Rensesystemet består av et partikkelfilter på 5 micron samt vårt helt spesielle kullfilter. Systemet egner seg således svært godt på hytter uten innlagt vann, i campingvogna eller i bobilen, dersom du skulle være skeptisk til vannkvaliteten du har tilgjengelig.

Systemet fjerner partikler, humus, farge, lukt og vond smak.

Eco Mobilt Rensesystem er ikke avhengig av strøm, drives kun av vanntrykk. Leveres komplett med 3/4” utv. gjenger samt standard hageslange-koblinger (tilsvarende Gardena).

Systemet er ikke en bakterie- eller parasittbarriere. Om dette ønskes må man kjøpe et eget filtersett med HP filter og keramikk (varenr. EW-42301).

Systemet må stå frostfritt.

Spesifikasjoner

Kapasitet

Kapasitet: 1-20 l/min avhengig av vanntrykk og vannkvalitet. Bytte av filterinnsatser etter behov. Enkel montering. Systemet tåler ikke frost.

Mål

Bredde: 31 cm
Høyde: 38,5 cm
Lengde: 52 cm
Vekt 11 kg.

Du kan også være interessert i...

Eco Water AS

Med kvalitet i fokus

Eco Water har oppdrag for kunder innen handels- og servicenæringen, landbruk, dental, skips- og offshoreindustri.

Eco Water er, gjennom kontinuerlig forbedringsarbeid, nyskapende og innfrir kundens krav til samarbeid, kvalitet, miljøhensyn, dokumentasjon og leveringstid.

Eco Water er miljø- og energibevisste og vi har alltid som mål å redusere uheldige miljøpåvirkning gjennom våre løsninger og produkter.